Over Harm Jan

De zorg is een complex en uitdagend werkveld

In mijn werk en in mijn persoonlijk leven heb ik meerdere aspecten van de zorg meegekregen. Ik kom uit een gezin waar veel van mijn familieleden in de zorg werkt of heeft gewerkt en ik ben opgegroeid in een ouderlijk huis met een traditionele huisartsenpraktijk. Omdat veel wet- en regelgeving in de zorg reguleert en veel partijen in verschillende hoedanigheden bij de zorg betrokken zijn, is de zorg een complex en uitdagend werkveld.

Lees meer over mijn expertise en vaardigheden

Het leveren van toegevoegde waarde

Als Legal Consultant vind ik het in mijn werk belangrijk dat je waarde toevoegt door middel van je expertise en ervaring. Door open te staan voor nieuwe ideeën en daar je eigen inzichten aan toe te voegen, vergroot je de waarde van je bijdrage in een project en in de samenwerking. Uiteindelijk moet de organisatie zelf verder in staat zijn een nieuwe werkwijze toe te passen en te verrijken. Als je daar een bijdrage aan hebt kunnen leveren en waarde hebt toegevoegd (door het geven van juridisch en praktisch uitvoerbaar advies), dan is een project voor mij geslaagd.

Op het juiste moment een pass geven naar je teamgenoten en de verdediging van de tegenstander wegspelen is het mooiste om te doen

Het spelen in mijn hockeyteam met een afwisseling van fanatisme en gezelligheid is iets waar ik me graag mee bezig houdt. Ik doe deze sport al jaren en het mooiste is om samen een prestatie neer te zetten, zonder dat je heel bewust bepaalde beslissingen neemt. Gewoon je gevoel volgen en elkaar vertrouwen om te komen tot een optimale prestatie. Dit is niet alleen van belang in sport, maar ook in je werk en het optimaal samenwerken met je collega’s.

Bekijk de EVA van Harm Jan

Mijn publicaties

Interview | Functie FG - Harm Jan Sleijffers

24 September 2018

In dit interview wordt er dieper ingegaan op de functie van FG, zijn rol in de zorg en de toekomst v…

Blog Privacy | Hoe krijg ik grip op Datalekken?

02 March 2018

Lees in dit artikel wat u kunt verwachten van de AVG en hoe u daadwerkelijk grip houdt op datalekken…

Wilt u weten hoe ik uw organisatie van dienst kan zijn?

Neem contact met me op

Team Legal

Marieke van Dijk

Business Line Manager Legal | Legal Counsel

Harm Jan Sleijffers

Legal Consultant

Leon de Vries

Legal Consultant

Pernette Wubbenhorst

Legal Consultant

©2018 Cure4 |

Werken bij Cure4 | Disclaimer | Privacy Statement | Over Cure4 | Aanmelden Nieuwsbrief
Contact