Privacy statement

Verantwoordelijke

Dit is het Privacy Statement van Cure4 B.V. (“Cure4”), ook handelend onder de naam Cure4Legal, gevestigd aan de Kanaalweg 29, 3526 KM te Utrecht, ingeschreven in het handelsregister onder nummer: 30220847

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website https://www.cure4legal.nl/ van Cure4 (hierna: “Website”) en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Het verwerken van persoonsgegevens vindt plaats op een wijze die in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Telecommunicatiewet en dit Privacy Statement.

Doel verwerking van uw persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt:

  • om contact met u te kunnen hebben en onderhouden;
  • voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten, ten behoeve van diensten,evenementen en/of producten die door Cure4 worden aangeboden;
  • voor het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties met Cure4; én,
  • om u van informatie te voorzien over de diensten, producten en/of evenementen die door Cure4, of haar relaties die aan de diensten van Cure4 gekoppelde of te koppelen diensten aanbieden, of door de aan haar gelieerde ondernemingen worden aangeboden om uw gedrag en interesses te analyseren en u te voorzien van relevante advertentie-inhoud.

Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, zonder uw voorafgaande toestemming. Door gebruik te maken van de Website, stemt u in met dit Privacy Statement.

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de Website worden bezoekgegevens bijgehouden. Uw IP-adres, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker van de Website meezendt, worden geregistreerd en voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag gebruikt. Deze gegevens laten wij zoveel mogelijk anonimiseren door bijvoorbeeld een deel van het IP-adres te (laten) maskeren.

Beveiliging

Gegevens die u op onze Website invult, worden via een beveiligde verbinding naar ons verstuurd. Dit voorkomt dat persoonsgegevens onderweg in verkeerde handen vallen en misbruikt kunnen worden. U herkent de beveiligde verbinding aan https:// en een slotje in de adresbalk van uw browser. Via het slotje is ook te controleren of u echt op onze Website bent en niet op een gekopieerde variant. Hiervoor klikt u op het slotje. Dit opent de details van het SSL certificaat.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies en soortgelijke technologieën. Cookies zijn bestanden of stukjes informatie die op uw computer of op andere apparaten met internet toegang, zoals een smart phone of tablet, kunnen worden opgeslagen wanneer je de Website bezoekt. Door gebruik te maken van cookies willen wij uw gebruikservaring van de Website verbeteren en onze producten en diensten beter afstemmen op uw interesses en behoeften.

Cookies kunnen worden gebruikt om de snelheid van uw toekomstige activiteiten en sessies op onze websites te verbeteren. Wanneer u geen cookies wenst te ontvangen, kunt u de instellingen van uw internetbrowser aanpassen en het plaatsen van cookies volledig blokkeren. U kunt dan mogelijk niet alle onderdelen van onze Website gebruiken.

Google Analytics

Via onze Website worden cookies geplaatst van Google, als onderdeel van de dienst “Google Analytics”, die Cure4 afneemt. Deze dienst wordt door Cure4 gebruikt om het gebruik van de Website bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de Website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt gehouden of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
De verkregen informatie wordt samen met uw gemaskeerde IP-adres overgebracht en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees hier het privacy beleid van Google: http://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/

Remarketing

Via onze Website maken we tevens gebruik van de advertentiefunctie Remarketing van Google Analytics. Met behulp van deze advertentiefunctie, kan Google Analytics naast de gegevens die via standaardimplementatie van Google Analytics worden verzameld, ook gegevens over uw verkeer verzamelen via Google-advertentiecookies en ID’s. Remarketing maakt het mogelijk om op basis van u gedrag en interesses u te targeten met relevantere advertentie-inhoud en dit kan leiden tot een betere ervaring.

Als u zich wilt afmelden hiervoor, downloadt en installeert u de add-on voor uw webbrowser. De Google Analytics Opt-out Add-on is compatibel met Chrome, Internet Explorer 11, Safari, Firefox en Opera. De add-on voor afmelding moet kunnen worden geladen en uitgevoerd in uw browser om correct te functioneren. Voor Internet Explorer moeten indirecte cookies zijn ingeschakeld. Hier leest u meer over hoe u zich kunt afmelden en hoe u de add-on correct installeert.

Social Media

Om content op de Website te kunnen delen of promoten, zijn op de Website knoppen opgenomen van social media platformen, zoals LinkedIn en Twitter. Deze knoppen zijn met een code op de Website geplaatst, die onder meer een cookie plaatsen op je randapparatuur (pc, tablet, smartphone). Raadpleeg de privacyverklaring van de desbetreffende social media platformen voor meer informatie over hoe desbetreffende social media platformen uw persoonsgegevens verwerken, die zij met deze code verkrijgen.

Aanpassen of verzet tegen verwerking van persoonsgegevens

Mocht u een relatie hebben met Cure4 dan heeft u de mogelijkheid uw gegevens in te zien. Indien uw gegevens onjuistheden bevatten, kunt u ons daarnaast schriftelijk verzoeken om uw gegevens aan te passen of te verwijderen. Wij verzoeken u gewijzigde gegevens zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Voor contact of verzoeken met betrekking tot het voornoemde, kunt u een e-mail sturen naar privacy@cure4.nl

Aanpassen Privacy Statement

Cure4 behoudt zich het recht voor dit Privacy Statement aan te passen.
Aanpassingen zullen op de Website worden gepubliceerd.
Versie: Juli 2017

©2018 Cure4 |

Werken bij Cure4 | Privacy statement | Disclaimer | Over Cure4 | Aanmelden Nieuwsbrief
Contact