Privacy statement

Verantwoordelijke
Dit is het Privacy Statement van Cure4 B.V. (hierna: “Cure4”), gevestigd aan de Nijverheidsweg, 3534 AM te Utrecht, ingeschreven in het handelsregister onder nummer: 30220847
Wij respecteren de privacy van bezoekers van al onze websites:

  • https://www.cure4.nl
  • https://www.cure4legal.nl
  • https://www.administratieindezorg.nl
  • https://www.deidealezorgadministratie.nl
  • https://profitindezorg.nl
  • https://werkenbijcure4.nl

(hierna: “Websites”) en dragen ervoor zorg dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Het verwerken van persoonsgegevens vindt plaats op een wijze die in overeenstemming is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de Telecommunicatiewet en dit Privacy Statement.

Doel verwerking van uw persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt:

  • om contact met u te kunnen hebben en onderhouden
  • voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten, ten behoeve van diensten, evenementen en/of producten die door Cure4 worden aangeboden;
  • voor het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties met Cure4; én,
  • om u van informatie te voorzien over de diensten, producten en/of evenementen die door Cure4, haar relaties die aan de diensten van Cure4 gekoppelde of te koppelen diensten
  • aanbieden of door de aan haar gelieerde ondernemingen worden aangeboden

Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, zonder uw voorafgaande schriftelijke toestemming. Door gebruik te maken van de Websites, stemt u in met dit Privacy Statement.

Aanpassen, wijzigen of verwijderen en beveiliging
Indien u ons een e-mail toestuurt of een contactformulier op de Websites invult, worden de gegevens die u ons toestuurt, bewaard voor de afhandeling daarvan dan wel zolang als naar de aard en strekking van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is.

Klikgedrag en bezoekgegevens
Op de Websites worden bezoekgegevens bijgehouden. Uw IP-adres, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meezendt, worden geregistreerd en voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag gebruikt. Deze gegevens worden waar mogelijk geanonimiseerd.

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Cookies zijn bestanden of stukjes informatie die op uw computer of op andere apparaten met internet toegang, zoals een smart phone of tablet, kunnen worden opgeslagen wanneer u de Websites gebruikt.
Door gebruik te maken van cookies willen wij uw gebruikservaring op onze Websites verbeteren en onze producten en diensten beter afstemmen op uw interesses en behoeften. Cookies kunnen worden gebruikt om de snelheid van uw toekomstige activiteiten en sessies op onze Websites te verbeteren. Daarnaast gebruiken wij cookies die noodzakelijk zijn voor het leveren van de functionaliteiten van onze Websites en voor het onthouden van uw voorkeuren en instellingen.
Wanneer u geen cookies wenst te ontvangen, kunt u de instellingen van uw internetbrowser aanpassen en bijvoorbeeld het plaatsen van cookies volledig blokkeren. U kunt dan mogelijk niet alle onderdelen van onze Websites gebruiken.

Google Analytics
Via onze Websites worden cookies geplaatst van Google, als onderdeel van de dienst “Google
Analytics”, die Cure4 afneemt. Deze dienst wordt door Cure4 gebruikt om gebruik van de Websites bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoeker de Websites gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt gehouden of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
Om bij te houden hoe gebruikers de Websites gebruiken en om bij te houden hoe effectief onze Adwords-advertenties zijn, maken wij gebruik van Google Analytics. De verkregen informatie wordt samen met uw IP-adres overgebracht en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees hier het privacybeleid van Google: http://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze Websites gebruikt wordt en om rapporten over de Websites aan ons te kunnen verstrekken. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Sharpspring
Cure4 maakt tevens gebruik van een _ss- en een _ss_tk-cookie. Deze cookies bevatten een ID waarmee uw bezoek aan de Websites kan worden geïdentificeerd. Vervolgens kunnen, op basis van uw bezoek, de door u ingevulde informatie en door u vertoond gedrag op de Websites, geregistreerd worden binnen Sharpspring en doorgegeven worden aan Cure4.
Cure4 maakt ook gebruik van het ss_referrer-cookie. Dit cookie wordt geplaatst om te kunnen uitlezen wat de laatst bezochte pagina is geweest binnen de Websites van Cure4. Deze informatie wordt dan verwerkt door Sharpspring en doorgegeven aan Cure4.
Alle data die wordt verzameld met behulp van Sharpspring cookies, wordt opgeslagen in de database van SharpSpring en wordt door Cure4 en Qamel uitgelezen en gebruikt om inzicht te krijgen in uw gedrag en interesses. Deze gegevens worden zorgvuldig verwerkt om u nog meer van gepersonaliseerde informatie te kunnen voorzien.
Het _ss-cookie is een sessiecookie en verloopt zodra uw browser wordt gesloten. Het _ss_tk-cookie verloopt na 12 uur en het _ss_referrer-cookie is een tracking cookie dat verloopt na 25 jaar.

Social Media
Om content op de Websites te kunnen delen of promoten, zijn op de Websites knoppen opgenomen van social media platformen, zoals LinkedIn en Twitter. Deze knoppen zijn met een code op de Websites geplaatst, die onder meer een cookie plaatsen op je randapparatuur (pc, tablet, smartphone). Raadpleeg de privacyverklaringen van de desbetreffende social media platformen voor meer informatie over hoe desbetreffende social media platformen uw persoonsgegevens verwerken, die zij met deze code verkrijgen.

Nieuws
Geïnteresseerden informeren wij met behulp van een nieuwsbrief met nieuws over Cure4 en de door Cure4 aangeboden diensten. Met uw expliciete toestemming wordt uw e-mailadres toegevoegd aan onze lijst met abonnees voor deze nieuwsbrief van Cure4. U kunt zich afmelden voor dit nieuws en deze mailing in iedere e-mail die u hierover van ons ontvangt. De lijst met abonnees wordt niet aan derden verstrekt.

Aanpassen of verzet tegen verwerking van persoonsgegevens
Mocht u een relatie hebben met Cure4, dan heeft u de mogelijkheid uw gegevens in te zien en om ons op de hoogte te stellen indien u niet wilt worden benaderd met informatie en nieuws vanuit Cure4. Indien uw gegevens onjuistheden bevatten, kunt u ons daarnaast schriftelijk verzoeken om uw gegevens aan te passen of te verwijderen. Wij verzoeken u gewijzigde gegevens zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Voor contact of verzoeken met betrekking tot het voornoemde, verwijzen wij u door naar onze contactgegevens zoals vermeld op de Websites of kunt u een e-mail sturen naar communicatie@cure4.nl.

Aanpassen Privacy Statement
Cure4 behoudt zich het recht voor dit Privacy Statement aan te passen. Aanpassingen zullen op de Websites worden gepubliceerd.

Versie: mei 2018

©2018 Cure4 |

Werken bij Cure4 | Disclaimer | Privacy Statement | Over Cure4 | Aanmelden Nieuwsbrief
Contact