Wij begrijpen de zorg

Als allround Legal Counsels zijn wij dé business partner voor instellingen, ondernemingen en gemeenten werkzaam binnen het zorgdomein! Van zorgaanbieders tot gemeente en van zorgverzekeraars tot leveranciers.

Cure4 onderscheidt zich door een sterke combinatie van diverse specialismen in zowel het juridisch werkveld als in de zorgsector. Naast de inzet als Privacy Officer of Functionaris Gegevensbescherming, kunnen onze legal consultants ook op diverse andere juridische terreinen van dienst zijn.

Bedrijfskundig, juridisch en financieel specialist

Hét organisatieadvieskantoor voor de zorg

In de zorgmarkt volgen wijzigingen in wet- en regelgeving elkaar in hoog tempo op. Kostenbeheersing en productiviteitsverhoging zijn aan de orde van de dag. Optimaliseren van de bedrijfsprocessen van instellingen is dan ook ons antwoord op deze uitdagingen. Cure4 heeft zich vanaf de oprichting in 2006 gespecialiseerd in bedrijfskundige en juridische vraagstukken in de zorg. Onze zorg- en legal consultants ondersteunen en optimaliseren de bedrijfsvoering en processen van zorgaanbieders en andere stakeholders in de zorg.

Hét administratiekantoor voor de zorg

Cure4 is tevens specialist in financiële dienstverlening voor de gezondheidszorg. Onze financiële professionals ondersteunen de afdeling planning & control van zorginstellingen en verbeteren de financiële- en zorgadministratie met onze interim-diensten, outsourcing en consultancy. Cure4 is actief binnen alle deelsectoren van de gezondheidszorg: de ziekenhuiszorg, thuiszorg, jeugdzorg, verpleging en verzorging, GGZ, sociaal domein, gehandicaptenzorg en revalidatie.

Specialismen van Cure4

Onze opdrachtgevers

Wij zoeken toppers!

FINANCIALS IN DE ZORG

Werken bij Cure4

Vacature | Consultant Functioneel Applicatiebeheer

2-5 jaar ervaring32-40 uursociaal domeinWmo

©2018 Cure4 |

Werken bij Cure4 | Privacy statement | Disclaimer | Over Cure4 | Aanmelden Nieuwsbrief
Contact