Wij begrijpen de zorg

Als allround Legal Counsels zijn wij dé business partner voor instellingen, ondernemingen en gemeenten werkzaam binnen het zorgdomein! Van zorgaanbieders tot gemeente en van zorgverzekeraars tot leveranciers.

Cure4 onderscheidt zich door een sterke combinatie van diverse specialismen in zowel het juridisch werkveld als in de zorgsector. Naast de inzet als Privacy Officer of Functionaris Gegevensbescherming, kunnen onze legal consultants ook op diverse andere juridische terreinen van dienst zijn.

Bedrijfskundig, juridisch en financieel specialist

Hét organisatieadvieskantoor voor de zorg

In de zorgmarkt volgen wijzigingen in wet- en regelgeving elkaar in hoog tempo op. Kostenbeheersing en productiviteitsverhoging zijn aan de orde van de dag. Optimaliseren van de bedrijfsprocessen van instellingen is dan ook ons antwoord op deze uitdagingen. Cure4 heeft zich vanaf de oprichting in 2006 gespecialiseerd in bedrijfskundige en juridische vraagstukken in de zorg. Onze zorg- en legal consultants ondersteunen en optimaliseren de bedrijfsvoering en processen van zorgaanbieders en andere stakeholders in de zorg.

Hét administratiekantoor voor de zorg

Cure4 is tevens specialist in financiële dienstverlening voor de gezondheidszorg. Onze financiële professionals ondersteunen de afdeling planning & control van zorginstellingen en verbeteren de financiële- en zorgadministratie met onze interim-diensten, outsourcing en consultancy. Cure4 is actief binnen alle deelsectoren van de gezondheidszorg: de ziekenhuiszorg, thuiszorg, jeugdzorg, verpleging en verzorging, GGZ, sociaal domein, gehandicaptenzorg en revalidatie.

Wij begrijpen de zorg

Kennis delen met ons netwerk is een van onze belangrijkste speerpunten

Wij zijn een kennisorganisatie met als doel om middels kennisdeling nieuwe inzichten en inspirerende oplossingen in het zorgdomein te stimuleren. Dit doen we door discussies over actuele en complexe zorgthema’s te faciliteren. De meerwaarde die wij als kennisorganisatie bieden is de combinatie van onze ervaring, vaardigheden en attitude die we op een juiste manier inzetten om complexe informatie tot waardevolle kennis te promoveren.

Naast het verwerken van onze kennis in online publicaties zoals blogs en factsheets, organiseren we tevens kennisevents. Denk aan workshops en kennissessies. Centraal staat altijd een actueel zorgthema waar we met ons netwerk mee aan de slag gaan.

Lees hier meer over op onze kennispagina

Specialismen van Cure4

Onze opdrachtgevers

Van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam!

Workshop Privacy Awareness in de Zorg

Ons team

Marieke van Dijk

Business Line Manager Legal | Legal Counsel

Harm Jan Sleijffers

Legal Consultant

Leon de Vries

Legal Consultant

Pernette Wubbenhorst

Legal Consultant

Hoe goed pas jij bij Cure4?

Doe de DNA Check!

Adres & Locatie

Contactgevens
088-64 81 200 | info@cure4.nl | www.cure4.nl

Bezoekadres
Nijverheidsweg 16 | 3534 AM Utrecht

Postadres
Postbus 240 | 3500 AE Utrecht

Bedrijfsgegevens
KvK : 30220847 | BTW : NL8173.77.943.B01 | IBAN : NL21 ABNA 0532102800

Vragen over onze organisatie?

Neem dan gerust contact op

Volg ons ook op 

Linkedin  |  Twitter

©2018 Cure4 |

Werken bij Cure4 | Disclaimer | Privacy Statement | Over Cure4 | Aanmelden Nieuwsbrief
Contact