Trainingen & Workshops

Cure4 verzorgt diverse trainingen en workshops op het gebied van privacy en gegevensuitwisseling in de zorg. Ook kunnen we trainingen en workshops incompany organiseren. Wij informeren je graag over wat we kunnen betekenen voor jouw organisatie!

Evenementen

Op aanvraag Duur: 240 min.

Starterskit | Privacy in de Zorg

Wil je een praktische vertaling willen maken van de geldende wetgeving op het gebied van privacy in de zorg? Hiervoor hebben we het Starterskit P…

Op aanvraag Duur: 240 min.

Training | Privacy op de werkvloer

We nemen de cursisten mee in de specifieke vraagstukken rondom de verwerking van personeelsgegevens en de relatie tot het arbeidsrecht.

Op aanvraag Duur: 240 min.

Workshop | Privacy Awareness

Medewerkers leren hier welke rol zij hebben en wat hun verantwoordelijkheden zijn binnen de organisatie, als het gaat om informatiebeveiliging.

Masterclass Gegevensuitwisseling in de Zorg

Realiseer een zorgvuldige en veilige omgang met gezondheidsgegevens. Hoe? Door de Masterclass Gegevensuitwisseling in de Zorg te volgen. Als zorgprofessional dient u goed op de hoogte te zijn van de vereiste kennis die komt kijken bij het verantwoord en veilig uitwisselen van medische gegevens in het zorgdomein.

De Masterclass Gegevensuitwisseling in de Zorg geeft u actuele kennis en concrete handvatten voor het zorgvuldig verwerken en delen van gezondheidsgegevens. Hiermee verkleint u de kans op data-incidenten en forse boetes van toezichthouders. Deze masterclass wordt in samenwerking met IIR georganiseerd. IIR is een erkende opleider en ze zijn expert in het organiseren van trainingen in de vakgebieden Industry, ICT en Finance.

Meer informatie over de masterclass

Training Privacy op de werkvloer

In deze training nemen we de cursisten mee in de specifieke vraagstukken rondom de verwerking van personeelsgegevens en de relatie tot het arbeidsrecht. Voorbeelden van vragen die je als werkgever bijvoorbeeld kan stellen bij het maken van keuzes zijn:

  • Wat is de grondslag van de verwerking?
  • Hoe zit het met medezeggenschap en privacy?
  • Hoe regel je dat je medewerkers zelf ook zorgvuldig met persoonsgegevens van uw cliëntgegevens/patiëntgegevens omgaat?

Meer informatie over de masterclass

Kennisevents

06-06-2019 | 21:00 Duur: min.

Event | Dag van de Privacy Officer

Op 6 en 7 juni vindt het evenement 'Dag van de Privacy Officer' plaats. Dit event is bedoeld voor professionals die behoefte hebben aan actuele e…

Meer informatie/intake

Wil jij meer informatie of een intake aanvragen voor een van de evenementen?

Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer